ΠΟΛΕΙΣ

ΠΟΛΕΙΣ

Κείμενο

ΝΗΣΙΑ

Gluten Free Beer!!!!!!!!!!

5 σχόλια:

  1. Αγαπητη Annie πως ακριβως εβγαλες το συμπερασμα οτι η 'corona' ειναι ελευθερη γλουτενης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Corona Extra!!! Τα Συστατικα της ειναι καθαρα.. Παραγεται στο Μεξικο γινεται εισαγωγη απο εκει και δινεται απο την ιδια την εταιρια σαν προιόν ελευθερο γλουτενης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε σίγουροι ότι η μπύρα Corona είναι προϊόν ελεύθερης γλουτένης; Κοιτώντας τα συστατικά της μπύρας που αναφέρετε, είδα ότι περιέχει βύνη (συστατικό που απ' όσο ξέρω χαρακτηρίζει το προϊόν με γλουτένη). Επίσης στο μπουκάλι δεν αναγράφεται καθαρά ότι δεν περιέχει γλουτένη. Μήπως θα πρέπει να αναγράφεται αυτό σύμφωνα με τους κανονισμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δν γραφει βυνη κριθαριου που εχουν οι περισσοτερες μπυρες αλλα ειναι απο καλαμποκι κ ρυζι!!!!Την δινει η ιδια η εταιρια σαν gluten-free.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η corona δεν είναι gluten-free, μια και η ίδια η εταιρεία αναφέρει ότι παρασκευάζεται από κριθάρι,όποιος αναφερει αυτές τις ανακρίβειες ειναι επικίνδυνος λείαν επιεικώς, για να μην πω τιποτα χειροτερο.Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω link http://glutenfreedietblog.com/is-corona-gluten-free/ και επιπλέον https://twitter.com/coronacanada/status/63598390419787777 Ελπίζω οι αδαής και οι πειραματιζόμενοι μάγοι να συνετιστούν και να μην γράφουν ηλιθιότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή